Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

7 TEPE 7 FİKİR YARIŞMASI

BAŞVURU ŞARTLARI

• Yeditepe Üniversitesi Öğrencileri, Mezunları, Akademisyenleri ve İdari Personeli yarışmaya katılabilirler.

• Yarışmaya bireysel ya da en fazla üç kişiden oluşan takımlar halinde başvuru yapılabilir. Takım olarak yapılan başvurularda takım adına takım lideri başvuru yapmalıdır. Takım olarak başvuru yapılması durumunda bir kişi, birden fazla takıma üye olamaz. Aksi durumda her iki başvuru da geçersiz sayılır.

• Adaylar bir şirket bünyesinde geliştirdikleri hali hazırda ticarileşmiş bir ürünle başvuruda bulunamazlar ancak mevcut şirket dışında geliştirilecek ve ticarileştirilecek iş fikirleri ile başvuruda bulunabilirler. Bu durumda şirket sahibi olmak başvuruya engel teşkil etmez. Herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer alınmamalıdır.

• Farklı iş fikri ile birden fazla başvuruda bulunulamaz. Başvuru sahibi daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekno Girişim Sermaye Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşama kapsamında sermaye desteğinden yararlanmamış olmalıdır.

Yarışmaya katılmak için TIKLAYINIZ.