Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak, YUTTO Müdürü Doç. Dr. Serkan Topaloğlu, Teklif ve Sözleşmeler Kıdemli Uzmanı Tuğba Öztürk, Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzman Yardımcısı Tolga Okalı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Akbay’ın katılımları ile sektöründe öncü firma olan InfoTRON ile 24.09.2020 tarihinde çok verimli geçen bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya InfoTRON Yönetim Kurulu Başkanı Burak Pekcan, InfoTRON Genel Müdürü Esra Öztezcan ve InfoTRON ekibinde olan Teknoloji Danışmanı Uğur Yurttaş, Sanal Gerçeklik Ürün Yöneticisi Kamil Bozkurt, Satış Mühendisi Sarper Şölen, Uygulama Mühendisi Serhan Akın ve Pazarlama Yöneticisi Rüveyda Tunalı’nın katılımları ile başladı ve devam etti. Uğur Bey’in firmayı tanıtan slayt gösterileri ile başladığımız toplantıda InfoTRON’un gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri, yarattıkları katma değeri veriler ve yaptıkları DEMOlar ile sergilediler.

C:\Users\tolga.okali\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\WhatsApp Image 2020-09-24 at 19.10.26.jpeg

3D olarak ürettikleri ürünleri, kullanım alanları ve üretim süreçleri hakkında konuştuk. Çok kısa zamanda işbirliğimizin artacağına olan inancımızla, kendilerine bizleri ağırladıkları ve misafirperverlikleri için tekrar YUTTO ekibi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.