25 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) etkinliğine üniversitemizi temsilen Teknoloji Transfer Ofisi ve Yeditepe Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi katılım sağlamıştır.

Avrupa Yenilik Konseyi (EIC), erken aşamadaki araştırma ve geliştirme projelerini, yüksek teknolojili start-up'ları ve ölçeklenebilir KOBİ'leri destekleyen bir Avrupa Komisyonu programıdır. Bu program hakkında TÜBİTAK ve Avrupa Komisyonu işbirliği ile 25 Ekim 2023 tarihinde EIC Bilgi Günü adlı bir etkinlik düzenlenmiştir. Programda; EIC Hızlandırıcı Programı, EIC Geçiş Programı ve EIC Fonu hakkında katılımcılara bilgi verilmiştir. Ayrıca TÜBİTAK tarafından Girişimcilik Destek Programı (BİGG) gibi Türkiye'deki inovasyon destek programları hakkında bilgiler paylaşılmıştır.