Savunma sanayi sektörünün önde gelen firmalarını Yeditepe Üniversitesi'nde ağırladığımız önemli bir etkinliği başarıyla tamamladık. Aselsan, ASARTECH, GUMUSH AeroSpace ve ULAK HABERLEŞME A.Ş. gibi sektörün dev isimleri, üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Unsalan, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürhan Küçük, Genetik ve Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taner Akbay ve Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden Serkan Topaloglu, Prof. Dr. Topaloğlu ile bir araya geldiler.

Etkinlik kapsamında, Avrupa Birliği projeleri başta olmak üzere çeşitli alanlarda işbirliği imkanları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yeditepe Teknoloji Transfer Ofisi (YUTTO) olarak organize ettiğimiz bu etkinlikte yer alan tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyor, bu işbirliğinin yeni ve önemli projelere vesile olmasını temenni ediyoruz.