Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL hibe desteği verilen TÜBİTAK 1512 BİGG Teknogirişim Sermayesi Desteği Programının 1. aşama faaliyetlerinin yürütüldüğü ve desteklendiği BİGG Cube Incubation’da girişimcilere ücretsiz ofis, şirket kuruluş desteği, psikolojik danışmanlık, ıslak/kuru laboratuvar ve temiz oda kullanımı gibi çok fazla alt yapı imkanı ve destekler verilmektedir.

Yeditepe Üniversitesi, Teknopark İstanbul ve birçok üniversitenin işbirliğinde yürütülen BiGG Cube Incubation programında girişimcilere sağlanacak birçok desteğin ve programa ilişkin bilgi ve tecrübelerin aktarılacağı BiGG Cube Incubation Tanıtım Etkinliği, 09 Şubat 2022 Çarşamba günü 14:00’da online olarak gerçekleştirilecek.

Etkinlik kayıt formuna buradan ulaşabilir, sorularınız için hazal.onsoz@yeditepe.edu.tr ve burak.kizmaz@yeditepe.edu.tr e-posta adreslerinden iletişime geçebilir, detaylar için biggcube.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.