Kerem Vasfi EyüpoğluSerap YÜCEL ve Hasan Hüseyin Altındal hocalarımızın koordinatörlüğünde gerçekleşen bu etkinlikte, Yeditepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Yeditepe Yeni Fikir jüri üyesi Serkan Topaloglu, Prof. Dr. ve Üniversite Sanayi İşbirliği Uzmanı Bahadır Aydın öğrencilerimizin projelerini dinlediler.

Proje sunumlarını yapan tüm öğrencilerimizi ve öğrencilerine sürekli destek olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Edison’un uzun ömürlü, ucuz ve pratik bir lamba geliştirmeden önce binlerce kez “başarısız deneme” yaptığını ancak başarıya ulaşmasını da bu “başarısız denemelere” borçlu olduğunu unutmamak gerekir. Gerçek başarı hedeflerine ilerlerken karşılarına çıkan her engeli yeni bir tecrübe olarak görenlerin olacaktır.

YUTTO olarak Yeditepe Yeni Fikir Erken Aşama Girişim Hızlandırma Programı’na davet edilsin veya edilmesin tüm öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz.