Girişimcilik ruhunu erken yaşta aşılamak ve ekosisteme yeni girişimciler kazandırmak için Istek Schools ile birlikte yürüttüğümüz Yeditepe Yeni Fikir High School Programı kapsamında İstek Bilge Kağan Anadolu Lisesi’ne konuk olduk.

15 Şubat 2024 tarihinde düzenlediğimiz bu etkinlikte Gülfer Fidan koordinatörlüğünde, Girişimcilik ve Şirketleşme Danışmanı Burak Kızmaz “Girişimcilik” hakkında öğrencileri bilgilendirirken, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Uzmanı Bahadır Aydın “Fikri ve Sınai Haklar” üzerine öğrencileri bilgilendirdi.

İş fikri bulunan öğrencilerle mentorluk süreci gerçekleştirilmiş olup, iş fikri başarılı bulunan öğrenciler, Yeditepe Yeni Fikir Erken Aşama Girişim Hızlandırma Programı’na doğrudan katılma hakkını elde etti.