Elektrik, Elektronik ve Bilişim Sektörü’nün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatının sürdürülebilir kılınması, Üniversite-Sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)- Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET) tarafından gerçekleştirilen TET ArGe Proje Pazarı- Proje Baharı 7’de birçok proje Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (YUTTO) yöneticimiz Doç. Dr. Serkan Topaloğlu’nun da yer aldığı jüri tarafından değerlendirildi. Bu etkinlikte, Mentör desteği ve girişim atölyesi kuluçka eğitim süreçleri kapsamında desteklerin yer aldığı Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi özel ödülüOnlock” projesine Doç. Dr. Serkan Topaloğlu tarafından takdim edildi. Fuardan fotoğraflar: